У чому відмінності електронної сигарети від електронного кальяну


   Останнім часом класичне куріння поступово поступається електронному. Дедалі популярнішими стають такі девайси, як електронна сигарета і електронний кальян. Саме тому багатьох цікавить питання відмінності між цими пристроями, їх переваги та недоліки.

Зовнішні відмінності

   Основні відмінності між електронною сигаретою і електронним кальяном стосуються зовнішнього вигляду. Останній є більш стильним і презентабельним. Він виглядає більш ефектно, підкреслюючи статус свого власника. По суті, електронний кальян є тією ж електронну сигарету в більш цікавою упаковці, яка до того ж більш зручна в експлуатації. Зокрема, тут не потрібно заливати рідину в картридж, так як його можна легко замінити.

   Завдяки продуманому маркетингу при схожих характеристиках електронний кальян виглядає більш презентабельно і солідно, ніж електронна сигарета. Відповідно, електронний кальян практично завжди коштує дорожче, ніж сигарета. Це пов'язано з його більш красивим зовнішнім виглядом і деякими технічними відмінностями

Відмінності в технічному плані

   Незважаючи на те, що в технічному плані електронна сигарета і кальян майже однакові, між ними все-таки існують певні відмінності. Сигарета є девайс, який здатний імітувати куріння тютюну на основі генерації пари. Електронний кальян - це вдосконалена сигарета, яка має велику потужність і генерує більше пара. У той же час, даний девайс має модернізовану систему забору повітря.

   При цьому, в даному випадку кальян набагато менш шкідливий для організму, ніж сигарета. Це найбільш безпечний варіант електронного куріння в даний час. У ньому повністю відсутні шкідливі компоненти, які в невеликій кількості все-таки зберігаються в електронній сигареті. Абсолютна нешкідливість електронного кальяну забезпечується за рахунок більш продуманого механізму фільтрації пара і вдосконаленою воздухозаборной системи.

Крім електронного кальяну, можна використовувати класичний кальян. У нашому інтернет-магазині представлений вибір кальянів та всіх супутніх матеріалів. А великий вибір завжди дозволить купити хороший тютюн.

В підсумку

   В цілому, можна резюмувати, що електронна сигарета і кальян працюють за одним і тим же принципом і мають мінімум технічних відмінностей. У той же час, електронний кальян виглядає багатше, солідніше і цікавіше. Саме тому сьогодні багато хто віддає перевагу саме йому.


Схожі статті
Вибір електронної сигарети
Вибір електронної сигарети     У цій статті ми детально спробуємо розповісти, на щ..
Як кинути курити за допомогою електронної сигарети
   Ні для кого не секрет, що куріння – це шкідлива, вірніше навіть сказати згубна звичка, ..
Як вибрати рідину для електронних сигарет
Як підібрати міцність рідини?          При виборі рідини важливо в..
Як заправити електронну сигарету  | Mirk
   При експлуатації електронних сигарет періодично доводиться проводити їх заправку спеціа..
Як доглядати за електронною сигаретою?
   Куріння електронної сигарети, як і тютюн для кальяну - стає все більш популярним. Тому,..
Що таке мехмод?
   Мехмод є різновидом бокс мода, який включає корпус для одного або 2-3 елементів живленн..
Як зробити електронну сигарету своїми руками
Якщо Ви хочете кинути курити сигарети, можна спробувати перейти на кальянний тютюн чи електронну сиг..

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре