Топові смаки тютюну Fasil


Тютюн Fasil є оригінальний турецька продукт. Цей бренд пропонує безліч оригінальних смаків, частина з яких заслуговує на особливу увагу. Тютюн для кальянного куріння Fasil проводиться в Туреччині, але транспортується в нашу країну через Казахстан. Він відрізняється від інших тютюну густий димністю і хорошим рівнем фортеці.

   Важливою відмінною рисою бренду Fasil вважається оригінальна фірмова упаковка. Вона виготовлена ​​з перфорованого картону з брендування на внутрішній стороні пачки. Це незвичайна деталь обов'язково сподобається всім любителям кальянного куріння. Представляємо топові смаки тютюну Fasil:

  •  Aloe Vera  - це класично аромат, які знають багато шанувальників кальяну. Це в міру свіжий і легкий смак, який не можна назвати надто солодким. Він чимось нагадує кактус або інші зелені рослини. Смак однозначно топовий, тому, радимо спробувати кожному.

  • Acai  - смак дуже нагадує чорну смородину. Є чудовою альтернативою кілька набридливим ароматів полуниці, чорниці та інших традиційних ягід. Смак відмінно підходить для створення цікавих міксів.

  •  New Line  солодкий і приємний смак абрикоса, який ідеально підійде для любителів фруктових ароматів. Він вважається хорошою основою для будь-яких міксів.

  •  I'ts Your Dream  - яскравий свіжий смак, який чимось нагадує відомі ментолові льодяники. Незважаючи на свою свіжість, цей топовий аромат включає безліч солодкуватий відтінків. Смак непогано поєднується з ароматами фруктів і ягід.

  

  •  Ice mix Berry - класичний ягідний смак лісових ягід з крижаним відтінком. Припаде до душі всім любителям освіжаючих ароматів.

  •  Ice tangerine blueberry - це оригінальний мікс, в якому поєднується традиційна лісова ягода чорниця і мандарин. Така комбінація обов'язково сподобається всім любителям неординарних фруктово-ягідних міксів.

  •  Ice accai cactus - цікавий мікс, який однозначно відноситься до топовим. У ньому поєднується холодна вовча ягода і солодкий кактус.

 

  •  Check Point - незвичайна назва аромату, в основі якого лежить лісова лохина.

  •  Peach passion fruit - південний мікс з персика і гуарани, обов'язково порадує вас теплими літніми вечорами.

  •  Ice accai guarana - прекрасне поєднання стиглої насиченою вовчої ягоди і кислуватою гуарани.


Схожі статті
Традиції куріння кальяну
 Кальян - частина культури Сходу, в розвитку якої він відіграв велику роль. Традицій куріння ка..
Топові смаки тютюну STARBUZZ
   STARBUZZ - це один з провідних американських виробників кальянного тютюну. Крім тютюну,..
Топові смаки тютюну Dark Side
Тютюн Dark Side характеристикаТютюн для кальяну Dark Side (Дарксайд) – виробляється компанією Dooba..
Топові смаки тютюну Smoky Bull
Характеристика тютюну Smoky BullТютюн для кальяну Smoky Bull (Смокі Булл) – це продукт українського..

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре