Найдорожчий кальян у світі


Шведський кальян Desvall, який по праву назвав твором мистецтва

 

   Найдорожчими кальянами на сьогодні визнані твори шведської фірми Desvall. Стартова ціна на вироби починається від 60-80 тисяч доларів. Природно, що дозволити собі таку річ може далеко не бідна персона. Тютюн для кальяну розкривається особливо ароматно у такому кальяні.


   Найдорожчий кальян в світі Кожен заможна людина має право на свій лад вирішувати, як і на що витратити свої гроші. Чи варто, наприклад, розщедритися на кальян вартістю в 60 тисяч доларів?

   Коли можливість володіти колекційним екземпляром кальяну з'єднується в єдиний порив з естетичним забуттям від візуального споглядання такого дорогого експоната, тоді ступінь дорожнечі придбання не настільки шокуюча. І рукотворний шедевр стає цілком досяжною метою. Природно, що матеріал і складові такого дорогого аксесуара відповідають заявленій ціні.
Кальяни Desvall інкрустують ювелірними каменями, шланги виконані з натуральної шкіри, а підстава покрито дорогими металами.

У стратегію виробництва і реалізацію курильних кальянів Desvall вкладені такі принципи:

- Новаторський підхід;
- Втілення концептуальних ідей;
- Ексклюзивний випуск;
- Використання ювелірних матеріалів, кришталю і оленячої кістки;
- Хромування, напилення і позолота всього кальяну.

Тонкощі оформлення кальяну Desvall

   При достатку використаних дорогих матеріалів, пропоновані моделі кальянів Desvall виглядають мальовничо і вишукано. Втім, основну чорну, золоту, кристально-золоту і хромовую колекції не стали обмежувати чотирма варіантами оформлення. Схожі моделі виконуються з напівпрозорими колбами з дорогих сортів кришталю. Неповторні курильні прилади створюються за допомогою унікальних сплавів з титану і платини, хромованого заліза, золота або стали. Трубки з щонайм'якшої шкіри оснащені мундштуком з рогу північного оленя, а колби виконані з знаменитого шведського кришталю. Корпус найдорожчого кальяну, немов граціозний пояс, обвиває золоте кільце. Воно покликане підтримувати мундштук, а також візуально розділяє корпус на верхню і нижню частину.

   Для ручного виконання всіх внутрішніх елементів кальяну взято рідкісне сировину. Більшість моделей кальяну Desvall габаритні і важкий. Наприклад, висота приладу сягає 1 метра, а довжина курильної трубки становить близько 1,8 метра. А якщо враховувати, що на такий кальян витрачається до 5-7 кілограм дорогого металу, то разом з іншими складовими важать моделі часом до 10 кілограм.


Схожі статті
Історія кальяну
Сьогодні кальян є дуже популярним пристроєм у всіх країнах світу. Єдиним невирішеним питанням щодо ц..
Традиції куріння кальяну
 Кальян - частина культури Сходу, в розвитку якої він відіграв велику роль. Традицій куріння ка..
Мікси тютюну для кальяну
Щоб смак кальяну був справді унікальним, курився ароматно, димно та смачно потрібно правильно змішу..
Кальянний етикет або як правильно курити кальян
Дотримуватись етикету важливо в будь-якому суспільстві або навіть у компанії друзів, для кальянної ц..

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре