Як вибрати рідину для електронних сигарет


Як підібрати міцність рідини?

 

   

   При виборі рідини важливо в першу чергу орієнтуватися на її міцність. Склад необхідно підбирати з урахуванням особистих переваг, звертаючи увагу як на міцність, так і на смакові якості. Щоб визначитися з першим параметром, слід знати, що всі сучасні виробники випускають рідини, що відносяться до 5 градаціях.

 

   Розглянемо їх детальніше:

  • Рідини, що не містять нікотину;
  • Склади категорії екстра лайт (6 мг / мл);
  • Рідини рівня лайт (11-12 мг / мл);
  • Міцні склади (16-18 мг / мл);
  • Понад міцні склади (24 мг / мл);


   Також на ринку присутні і проміжні варіанти, які зустрічаються набагато рідше. Щоб визначити підходяще для вас зміст в рідини нікотину, слід уточнити концентрацію нікотину в ваших звичних сигаретах. Це число слід помножити на 30. У результаті ви отримаєте той показник міцністі, який підійде вам більше всього.

Як вибрати підходящий смак?

  

    Сьогодні виробники пропонують великий асортимент смакових варіантів рідин, що і є одним з головних переваг електронних сигарет над традиційними. Сьогодні найбільш популярними вважаються фруктові і ягідні смаки, тютюнові аромати, склади зі смаком напоїв, комбіновані варіанти і багато іншого. При цьому, у кожного бренду один і той же аромат може відчуватися по-різному.

  •    Порекомендувати якийсь конкретний смак неможливо, оскільки тут все залежить від особистих переваг. Пропонуємо основні рекомендації по вибору смаку:
  • Якщо у вас немає яких-небудь конкретних переваг, то тоді краще всього вибирати найпопулярніші аромати.
  • Новачкам ми радимо починати знайомство з електронними сигаретами з тютюнових ароматів. Якщо вам не хочеться курити сигарети з простим тютюновим смаком, то тоді краще всього взяти як мінімум дві рідини для порівняння між собою: одну з тютюновий смаком, а іншу з альтернативним ароматом. При цьому потрібно пам'ятати, що смак тютюнової рідини в електронних сигаретах зовсім не такий, як у звичайних. Тому, оточуючим не буде відчуватися їдкий неприємний запах сигарет. Та й самому тютюнову рідина курити буде приємніше, ніж традиційну сигарету. Завдяки цьому перехід зі звичайної сигарети на електронну виявиться набагато простішим.
  • Експериментуйте з різними смаками. Це можна зробити за допомогою стенду для дегустацій, який пропонують багато солідних магазини подібної продукції. Так ви зможете самостійно визначитися з необхідним варіантом, а не спиратися на поради фахівців.
  • Для допомоги іншим любителям електронних сигарет можна залишати на спеціалізованих форумах свої відгуки про той чи інший аромат.

 

Про виробника рідин для електронних сигарет Dekang

   

Компанія Dekang є провідним виробником складів для електронних сигарет. Це один з найбільш відомих світових брендів, який був створений майже 15 років тому в Китаї.

   В асортименті рідин для сигарет від компанії Dekang представлено декількома колекціями:

  • Срібна колекція;
  • Золота колекція;
  • Преміальна серія «Чотири сезони».

   Основною перевагою виробів бренду над конкурентами є використання молекулярної технології отримання витяжки з ванільних зерен, какао, кава і так далі. Для отримання нікотину застосовуються елітні тютюнові сорти, болгарський перець і томати. Смак ментолу отримують на основі ефірного масла м'яти. Світ Кальянів це магазин що радуватиме Вас ароматним та димним кальяном. Кальянні тютюни в Україні це популярний спосіб отримати задоволення від куріння.


Схожі статті
Традиції куріння кальяну
 Кальян - частина культури Сходу, в розвитку якої він відіграв велику роль. Традицій куріння ка..
Де купити електронну сигарету в Києві
   "Куріння - це один з найбільших бізнесів на планеті, і тому так складно вирватися з йог..
У чому відмінності електронної сигарети від електронного кальяну
   Останнім часом класичне куріння поступово поступається електронному. Дедалі популярніши..

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре