Вибір електронної сигарети


Вибір електронної сигарети

    У цій статті ми детально спробуємо розповісти, на що потрібно звернути увагу, коли ви вирішили придбати електронну сигарету. Адже не помилитися з вибором, це так важливо.

   Для початку, потрібно проаналізувати те, навіщо Вам електронна сигарета. Від поставленої мети і повинна залежати її модель.

  Тепер пару слів про пристрій електронної сигарети. Вона складається з таких елементів, як випарник і акумулятор. Акумулятор постачає випарник електрикою, за рахунок чого відбувається випаровування рідини і пароутворення. Випарник працює таким чином, що на спіраль через нитку просочується рідина, там же вона випаровується і потрапляє в легені при вдиху.


    Всі електронні сигарети мають суттєві відмінності, як мінімум, це різниця в батареї, її ємності, відрізняються зовні, виробником.
    Тепер давайте по пунктах, акумулятор, який повинен він бути? По-перше, він повинен довго служити, по-друге, повинен забезпечити максимальну подачу напруги на спіраль. Вибір акумулятора залежить також від того, скільки сигарет в день ви викурюєте. Якщо ця кількість не перевищує 9-10, то Вам підійде накопичувач до 500 mA / h, якщо це число викурених сигарет 11 і вище, то потрібно віддати перевагу акумулятора не менше 900 mA / h.
Якщо Ви бажаєте курити сигарету постійно, то можна звернути увагу на таку функцію, як Pass-through (зарядка акумулятора відбувається під час куріння). Це актуально так само, якщо ви купуєте сигарету окремо, а не в наборі.

 

    Так само, потрібно пам'ятати, що збільшення акумулятора відбивається на її вазі і зовнішньому вигляді.
   А тепер про випарник, сьогодні найбільш поширених кліромайзери ніж атомайзери, так як стоять вони дешевше, а також простіші у використанні і гарантують більшу пароутворюваність. При виборі кліромайзера потрібно звернути увагу на такі характеристики:

• В якій частині розташований випарник (розташований зверху дає пар тепліше, ніж розташований знизу).
• Важливий опір нагрівального елементу (чим нижче опір, тим випарник працює краще при високих напругах, а в свою чергу висока напруга дозволить отримувати густий пар, але при цьому може зменшитися його довговічність)
• односпіральий або двуспіральний. Подвійна потребує більшої ємності батареї, але сприяє стрімкому випаровуванню рідини.
• Обсяг резервуара з рідиною (якщо сигарета використовується часто, то краще брати резервуар з великою ємністю).
     І останнє, але не менш важливе це дизайн, так як сигарета повинна подобатися Вам і зовні. Рекомендуємо звернути увагу на чорний пластик, так як він краще проявляє себе при експлуатації, ніж прозорий або білий. Він не так брудниться і подряпини на ньому менш помітні. А також, якщо ви маєте намір курити в холодну пору року, то краще віддати перевагу неметалевому корпусу або ж з покриттямю soft touch.

Окрім електронних сигарет ми пропонуємо спробувати любителям ароматної пари – кальян. Не дивлячись на те, що кальян використовується стаціонарно і немає можливості його взяти з собою - це не менш популярний спосіб отримати задоволення від куріння. Іноземні та українські тютюни для кальяну представлені на нашому сайті у великому виборі смаків та фортеці. Вибирайте свій та створіть свою атмосферу розслаблюючого східного ритуалу.


Схожі статті
Як кинути курити за допомогою електронної сигарети
   Ні для кого не секрет, що куріння – це шкідлива, вірніше навіть сказати згубна звичка, ..
Де купити електронну сигарету в Києві
   "Куріння - це один з найбільших бізнесів на планеті, і тому так складно вирватися з йог..
У чому відмінності електронної сигарети від електронного кальяну
   Останнім часом класичне куріння поступово поступається електронному. Дедалі популярніши..

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре