Як вибрати табак Must Have


Тютюн Must Have виготовляється на одній з найперших фабрик по виробництву тютюнових виробів в Росії. Коли, в 2018 році, почалося його серійне виробництво, ніхто не очікував такого ажіотажу. Він відразу ж сподобався критикам і став займати одні з лідируючих позицій на ринку.

    У переваги тютюнового бренду Must Have сміливо можна віднести його унікальний смак. Насичений, соковитий і смачний. Середній по димності і тяжкості. Про нього можна сказати "золота середина", якщо звичні тютюни для кальяну набрид і захотілося спробувати "екзотику".

    Окремо варто згадати склад, а саме високоякісна сировина. Творцям вдалося домогтися максимальної натуральності даного продукту. Листя тютюну Берлі збираються в 7-ми країнах по всьому світі і являють собою різні за смаком і насиченості інгредієнти, саме тому він може стати Вашим найкращим рішенням при виборі тютюну.

    Для того, щоб Ви не витрачали свій час і гроші на пошуки свого ідеального смаку, пропонуємо Вам ознайомитися з

    ТОП 10 Кращих смаків Must Have:

  1. Pinkman - неймовірний мікс грейпфрута полуниці і малини. Ідеальне поєднання терпкості, і насиченості і солодощі. Про нього можна сказати - любов з першого погляд, тому що це смак підкорює з першої секунди і на все життя. Він зовсім не приїдається, по-цьому радимо запастися відразу декількома баночками.
  2. Pineapple Rings - це просто космічний смак! Не просто ананас, а консервований ананас з банки. Солодкий, яскравий з невеликою кислинкою він по праву займає друге місце.
  3. Black Currant - 3-е місце у чорній королівської смородини. Стигла, яскрава і запам'ятовується. Її смак не схожий на інші. Кислинка - безперечна перевага для тих, кому набридла ваніль.
  4.  Bluebbery - соковита чорниця з присмаком йогурту. Універсальна, по-цьому можна палити як в соло, так і в міксах.
  5.  Mad Pear - це груша дюшес. Кислувато-солодка і соковита, але трохи терпка.
  6. Lemon Lime - цитрусовий мікс стиглого лайма і сицилійського лимона.
  7. Marula - слідкувати-вершковий і ніжний. Це складний, по справжньому екзотичний африканський фрукт - Марула.
  8. Banana Mama - чудово солодкий і насичений аромат стиглого банана.
  9. Melonade - це, мабуть, самий незвичайний смак з усіх в лінійці. Кавун, диня і барбарис. Нудотно-солодкий, але дуже смачний. Ідеально для ласунів.
  10. Mango Sling - це холодний лимонад з м'ятою. Приємний і не нудотний. Хороший аромат і в міру насичений смак. Ідеально заходить в міксі з Pineapple Rings.



Схожі статті
Топові смаки тютюну Tangiers
Опис тютюну для кальяну TangiersКультура куріння кальяну вже давно стала певним ритуалом і приємним..

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре